Vigtige trin til starten på dit websted


Har du valgt at hoste din WordPress-hjemmeside hos en udbyder? Men du ved ikke, hvordan du udfører denne vigtige opgave for tilgængeligheden og synligheden af ​​din platform. Denne artikel præsenterer proceduren for at følge de vigtige trin for at hoste dit websted hos en hostingudbyder.

Først og fremmest skal du vælge en pålidelig WordPress-hostingudbyder. Der er mange muligheder derude, så sørg for at gøre din research. WordPress-hosting er ikke det samme som almindelig webside-hosting, så sørg for, at du vælger en udbyder, der er specialiseret i WordPress.

Når du har fundet en pålidelig WordPress-udbyder, skal du følge nogle få trin for at hoste dit websted. Først skal du oprette en konto hos udbyderen. Hos GMEngine har man specialiseret sig i at automatisere alt omkring selve administrationen af din WordPress løsning.

Caching af hjemmesiden

For hjemmesiden fungerer hurtigt er det væsentligt at der er lavet den rette caching af siden. Til WordPress findes der pluginnet W3 – Total Cache. Dette plugin sørger for at WordPress er sat op til at fungerer optimalt med caching.

Et CDN

En CDN (Content Delivery Network) kan hjælpe med yderligere performance på WordPress hjemmesiden. Et eksempel på en CDN er CloudFlare, som er gratis at bruge. Med CloudFlare kan man få en række forskellige funktioner:

– Bedre sikkerhed med blokerings muligheder for angreb og skadelig trafik

– Hurtigere indlæsningstider på WordPress websitet ved brug af CDN

– WordPress websitet er sikkert fra udfald og nedbrud

SSL certifikat hos hostingudbyderen

For at få en HTTPS (sikker side) skal du bruge et certifikat. Alle udbydere har forskellige løsninger, og mange bruger Lets Encrypt. Hos GMEngine og en række andre hostingselskaber tilbyder de WordPress med et Lets Encrypt certifikat, så du kan fokusere på din side indhold istedet for administration af WordPress selv.

Køb af domænenavn

At vælge et domænenavn er altid en tricky opgave. Domænenavnet skal passe til det du sælger og være enkelt at huske, så kunderne kan finde dig igen. Når du først har fundet det perfekte domænenavn, er det tid til at registrere det. WordPress-hostingudbydere giver ofte mulighed for at registrere dit domænenavn via deres hjemmeside.

Share Your Thought