Autolåsesmed reddede DJ

autolåsesmed i København hjælper dj

En svensk kendt DJ skulle lave en spilling i indre København på et diskotek ejet af en freelance webdesigner. Men kom til at smække ind alt sit DJ udstyr i sin varevogn fire timer før spilletid.

En varevogn er en meget sikret bil for at beskytte lige precis dyre ting som Dj udstyr og værktøj for tyveri. Derfor er det os umuligt at bryde sig ind i en VW varevogn, selvom for den bedste autolåsesmed i København. Det kan simpelheden ikke lade sig gøres at låse op en sådan type af bil uden at have den originale nøgle. Efter at to låsesmede i København på besøg og forsøgt uden held ringede Svenskerne til en tredje låsesmed, Norh Sikring.

Autolåsesmeden hos Norh fandt en alternativ løsning. Som ville være langt billigere end at aflyse en fuldt event på en natklub. Låsesmeden penetrerede med sit værktøj. siden af bilen og fik den låst op indefra. Og aftenen kunne forsætte lige som planeret. Alt godt!

P.s Sjovt nok, eller ikke så sjovt, gik strømmen også på den klub, som den Svenske Dj´s spillede på  senere om aften. Og  en autoriseretelektriker på samme firma blev tilkaldt. Uheldig aften for Svenskerne i København må man sige.. Norh har lidt af hver de har også tømrerfirma kbh og malerfirma på Frederiksberg!

Kilder; Pris info webshop, HHH og murer amager

Share Your Thought